Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Airpods 2 dyker upp första halvan av året

Nya uppgifter gör nu gällande att en ny version av Apples populära trådlösa hörlurar kommer att lanseras under första halvan av det här året. Airpods 2 ska bland annat erbjuda hälsofunktioner.

Apples smidiga trådlösa hörlurar Airpods är omåttligt populära bland användare, och flitigt kopierad av andra tillverkare. Men tiden går fort, och nu är det redan två år sedan den första modellen av Airpods lanserades. Hög tid för en uppdatering alltså.

I december lyftes rykten om att en ny modell planerades för 2019, alltså i år. Nu följs denna information upp av en rapport från Digitimes, som hävdar att Airpods 2 kommer att börja säljas under första halvan av året. De nya lurarna ska bland annat erbjuda en del funktioner för att övervaka och mäta hälsa.

Uppgifterna får såklart tas med en nypa salt, men att en uppföljare till succén Airpods är på gång får anses vara ganska självklart. Hälsofunktioner är också något Apple satsat stort på den senaste tiden med både Apple Watch och Iphone, så det är heller inte otänkbart att Airpods får detta. Frågan är vad för sensorer som skulle kunna få plats i de minimala vita hörlurarna, och kanske ännu mer vad batterikapaciteten räcker till.

En mer säker gissning är att Airpods 2 får stöd för trådlös laddning, eller åtminstone att ett nytt förvaringsfodral får det. Detta har redan visats av Apple i samband med den omtalade, men ännu inte lanserade, laddningsstationen Airpower. En möjlig gissning är såklart att både Airpower och Airpods 2 nu lanseras samtidigt senare i vår.

Läs mer:

Källa: Digitimes

Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.