Pixel 4-skisser skapar habegär

I höst vet vi vad Google bjuder på med Pixel 4, men i väntan på avtäckandet kan vi dregla över de här skisserna på hur den kan komma att se ut.

De senaste tre höstperioderna har händelseförloppet varit detsamma. Det ryktas om Googles Pixel-telefoner, jag blir superpeppad och sedan bister över att de inte släpps i Sverige. Om så blir fallet igen i höst är oklart, men nya konceptskisser på hur Pixel 4-telefonerna kan komma att se ut får mig onekligen att oroa mig för en repetition i bisterhet.

En Twitter-användare med det lämpliga användarnamnet Phone Designer har delat med sig av designskisser för hur Pixel 4-telefonera kan se ut. Dessa skisser är tolkningar av hur telefonerna kan se ut baserat på påstådda funktioner och egenskaper som telefonerna ska ha, så det handlar inte om något som läckt ut i förtid.

Läs också: Android Q – vilka är era önskemål? Bilderna visar en telefon med dubbla skärmhål i samma stil som Samsungs Galaxy S10 Plus, och detta motsvarar den större familjemedlemmen Pixel 4 XL. Den mindre Pixel 4-modellen håller sig till ett kamerahål i samma stil som Galaxy S10 och S10E. Utöver detta har det också ryktats om att Pixel 4-telefonerna ska få någon form av modulär funktion hämtad från Project Ara, Googles projekt för helt modulära telefoner som hittills inte mynnat ut i några kommersiella produkter.

Det blir en intressant höst onekligen. Pixel 4-telefonerna kommer introducera Android Q som tillför både nya funktioner och ökat fokus på säkerhet och integritet, ett system som också kommer demonstrera om Project Treble-delen i Android 9 verkligen leder till lättare uppdateringar för andra telefontillverkare med egna användarmiljöer ovanpå Android.

Är ni pepp på Pixel 4-telefonerna, eller har de blivit mindre viktiga nu när aktörer som Oneplus och Nokia levererar rena eller nästintill helt rena versioner av Android med bra hårdvara?

Källa: Phone Designer på Twitter

Kommentarer
9 svar

Det enda man kan vara säker på är att inget varar för evigt och detsamma visar sig nu gälla 99podden. Här kommer det allra sista avsnittet.

Så här tänker sig Apple att företagets produkter och tjänster kan användas på arbetsplatser världen över.

P30 Pro är en riktigt läcker kamera, med inbyggd smart mobiltelefon! 99:s redaktör Jakob Nilsson gör en första fotovända med Huaweis nya flaggskepp.

Det är med tunga hjärtan vi på redaktionen måste meddela att 99 kommer att avvecklas och läggas ned. Ett stort tack för de här åren!

Apple gör ett ovanligt drag och sänker priset på en av sina produkter, nämligen den smarta högtalaren Homepod. Tyvärr är Homepod fortfarande inte lanserad i Sverige.

Apple följer upp den nya modellen av Airpods med Powerbeats Pro, en ny variant av de sportiga Beats-hörlurarna.