Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pixel 4-skisser skapar habegär

I höst vet vi vad Google bjuder på med Pixel 4, men i väntan på avtäckandet kan vi dregla över de här skisserna på hur den kan komma att se ut.

De senaste tre höstperioderna har händelseförloppet varit detsamma. Det ryktas om Googles Pixel-telefoner, jag blir superpeppad och sedan bister över att de inte släpps i Sverige. Om så blir fallet igen i höst är oklart, men nya konceptskisser på hur Pixel 4-telefonerna kan komma att se ut får mig onekligen att oroa mig för en repetition i bisterhet.

En Twitter-användare med det lämpliga användarnamnet Phone Designer har delat med sig av designskisser för hur Pixel 4-telefonera kan se ut. Dessa skisser är tolkningar av hur telefonerna kan se ut baserat på påstådda funktioner och egenskaper som telefonerna ska ha, så det handlar inte om något som läckt ut i förtid.

Läs också: Android Q – vilka är era önskemål? Bilderna visar en telefon med dubbla skärmhål i samma stil som Samsungs Galaxy S10 Plus, och detta motsvarar den större familjemedlemmen Pixel 4 XL. Den mindre Pixel 4-modellen håller sig till ett kamerahål i samma stil som Galaxy S10 och S10E. Utöver detta har det också ryktats om att Pixel 4-telefonerna ska få någon form av modulär funktion hämtad från Project Ara, Googles projekt för helt modulära telefoner som hittills inte mynnat ut i några kommersiella produkter.

Det blir en intressant höst onekligen. Pixel 4-telefonerna kommer introducera Android Q som tillför både nya funktioner och ökat fokus på säkerhet och integritet, ett system som också kommer demonstrera om Project Treble-delen i Android 9 verkligen leder till lättare uppdateringar för andra telefontillverkare med egna användarmiljöer ovanpå Android.

Är ni pepp på Pixel 4-telefonerna, eller har de blivit mindre viktiga nu när aktörer som Oneplus och Nokia levererar rena eller nästintill helt rena versioner av Android med bra hårdvara?

Källa: Phone Designer på Twitter

Kommentarer
9 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.