Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Airpower är officiellt nedlagd

Du som optimistiskt hoppats på att Apple till slut skulle lansera laddningsplattan Airpower kan sluta hoppas.

Airpower är Apples trådlösa laddningsplatta som presenterades i samband med avtäckandet av Iphone X och Iphone 8 i september 2017. Det var en laddningsplatta där du skulle kunna placera allt från telefoner till klockor och hörlurar. Jag skriver dåtid, för nu har Apple själva bekräftat att man inte tänker lansera produkten.

I en intervju med publikationen Techcrunch har Apples Ran Riccio sagt följande:

Efter idoga försök har vi kommit fram till slutsatsen att Airpower inte kommer nå våra höga kvalitetsstandarder och vi har därför avslutat projektet. Vi ber om ursäkt till alla kunder som sett fram emot den här lanseringen. Vi tror fortsatt att framtiden är trådlös och vi hänger oss till att utveckla den trådlösa upplevelsen framåt".

99-redaktionens Jakob Nilsson får alltså hänga läpp över att hans profetia om att Airpower minsann skulle lanseras till slut inte stämmer. Är ni besvikna över att den inte lanseras, eller har ni löst det med andra lösningar ni är nöjda med?

Källa: Macrumors

Kommentarer
49 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.