Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
HC Andersson

HC Andersson

Medlem
  • Registrerad 2004-06-26
  • Senast aktiv 2017-02-04
  • Antal inlägg 101

Foruminlägg

De senaste inläggen HC Andersson har skrivit i forumet.

Har precis köpt en extern 4K-skärm till Macbook Pro'n. Den är inkopplade med en mini displayport-kabel.

På Macens 3K-skärm flyter muspekaren perfekt, men när jag drar över en till 4K-skärmen så laggar den som om jag har seg bilduppdatering. Riktigt tjatigt.
Om jag stänger locket på macen och vara kör 4K-skärmen så flyter den galant.
Är macen för slö för att driva båda skärmarna samtidigt med bra hz?

Jag köpte en trådlös Razer gamingmus igår bara för att jag trodde att kontorsmusen med låg DPI kunde vara orsaken, men det hjälpte självklart inte.

Enligt vad jag förstått ska man ju få 60Hz från mdp-porten och det verkar ju som jag får det när laptopskärmen är stängd. Så vad gör jag nu?

Datorn spec: Intel i7 2,2Ghz med Intel Iris Pro Graphics 5200 grafikchip.

Det har kommit upp en ny konkurrent till iTunes Musicstore som heter mp3tunes.com. Musikaffären är skapad av Michael Robertson mannen bakom bla succén mp3.com. Musiken säljs i formatet MP3 utan något kopieringsskydd (DRM) och låtkvalitén är 192Kbs. Redan har mp3tunes över 300 000 låtar i sitt sortiment. Tack vare att musiken inte är något skyddat wma-format osv så fungerar musiken man köper här utmärkt i en iPod.

Vet någon om man kan köpa låtar på mp3tunes.com om man är från Sverige?

danjo: Det går även bra att omformatera iPoden till Mac-format, men det är lite bökigt ivartfall var det bökigt för mig. Men jag klarade det på en halvtimme.

Jag ska köpa en till hushållet till sommaren!

Gött liten att ha med när man inte orkar dra med storPoden. Dessutom är 512'an sketbillig så jag kan lika gärna köpa en iPod shuffle istället för nått tillbehör till den vanliga poden.

Tummen upp för denna spelaren!

Randomfunktionen är det enda som jag inte tycker fungerar bra på iTunes, annars så tycker jag att Mac-versionen av iTunes är super bra! Randomfunktionen på iPod'en fungerar ju betydligt bättre.

sundsvall: Köp ett par Koss Porta Pro till din iPod så kommer det att bli gött drag under galocherna!

Ursprungligen av arvid_89:

Kolla med macotektet

Arvid: Jag tror inte det finns. Däremot så har Teknikmagasinet inne en version från iSkin till mini som ska vara motsvarande iSkin eVo2 (som de har inne till G4'orna)

Det är väl när man vill ha hjälp att lösa ett problem som man skriver ett forum-inlägg oftast? När man är nöjd men den ena eller andra funktionen så skapar man väl inte en massa trådar om det?

Dessutom är iPod den största MP3-spelaren på marknaden och då är det fler som har problem med dem än vad det är med t.ex. en iAudio och allt vad de heter.

Jag sorterade ut (raderade) ett gäng frekvenser så att jag bara har typ 10 frekvenser kvar.

Ursprungligen av temtem:

Så man kan bara köpa direkt i affären med andra ord?

Teknikmagasinet säljer eVo2! Till mini kostar dom 249kr och till vanliga iPod 299kr.

Ursprungligen av alal:

hehehe..... kan dom bli vitare?

Efter att ighell har haft dem i öronen ett tag så kanske de kan bli vitare?

Ursprungligen av alfred jansson:

Är en i-Pod photo ett bra köp om man vill använda den både till mp3 och bildvisning? Eller är den värdelös att titta på bilder med?

Läs och begrunda, en recension från iPodlounge:
http://www.ipodlounge.com/reviews_more.php?id=5701_0_6_0_M

"photos generally looked very good once they'd been transferred to the iPod photo, displaying surprising levels of detail and alternating between subtle and vibrant color despite the limitations of the unit's screen. At around half the resolution (38,720 total pixels) of screens commonly used in low-end digital cameras (78,000) and a third of mid-range ones (118,000), the iPod photo's scaled-down on-screen images still remain more than acceptable for portable slide shows, and are clean enough to be shown on most contemporary televisions without any audience complaints."

skummis: Ville bara säga att jag tycker att din iPod bild regerar allt!

Batteritiden är det inget fel på med min iPod iaf. Jag har en iPod G3 15GB och den ska klara 8 timmar. Jag körde utan problem iPod'en med iTrip över 5 och en halv timme i sträck. Och då ska man tänka på att iTripen drar mängder ström.

Förövrigt så får man lära sig att ladda iPoden var och varannan dag, det är ju inte hela världen då laddningen sköter sig självt när man pluggat i kontakten. Ni behöver alltså inte sitta och titta till den lilla raringen under tiden! :rolleyes:

Yoshimi battles the robots med The Flaming Lips