Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
ulfalf

ulfalf

Medlem
  • Registrerad 2006-06-03
  • Senast aktiv 2012-06-12
  • Antal inlägg 56

Foruminlägg

De senaste inläggen ulfalf har skrivit i forumet.

Ursprungligen av Torkel:

Kollar man in Teligent på nätet nämns i alla fall "Visual Voicemail"…

Där ser man! Då kanske det är på g till och med. Men oftast när det gäller sådana tjänster så är alla saker och funktioner som radas upp inte något som redan finns, utan något man implementerar by request så att säga. Kompetensen att göra det finns garanterat, frågan är bara när Telia beställer... Inte för att vv är en dealbreaker för mig, men vore helt klart kul om dom kunde erbjuda den.

Fråga Teligent som är levarantör av Telias röstbrevlådesystem. Under min tid på Teligent så hörde jag aldrig talas om Netcom, och att byta ut ett sådant system är inget man gärna gör, så min gissning är att Netcom har en annan leverantör. Det vill säga att det förmodligen inte betyder någonting att Netcom nu har visual voicemail i sitt system. Men man vet aldrig!

Ursprungligen av tardwe:

Jag tycker inte Ebuddy är värt 0:-.
Å, ä och ö såg konstigt ut för dem jag messade med, det går bara att vara online 30 minuter efter man "stängt ner" programmet och push notification-funktionen kändes ganska buggig.

Tyvärr tycker jag mig ha läst att Beejive och IM+ buggar en del med, därför har jag inte riktigt kommit mig för att slå till på någon av dem heller. Någon som har upplevt annat?

Man undrar ju när Meebo ska komma.

Där håller jag med fullständigt. Det jag hunnit testa av eBuddy verkar ändå rätt lovande, dock så faller ju hela grejen med im-applikationer och push när man blir utloggad efter 30 min. Så det blir papperskorgen och skamvrån för eBuddy. Funderar på att testa Beejive före IM+, men måste nog tänka efter lite till innan köp, även om inte 75 spänn egentligen är något att snacka om.

Ursprungligen av joakimo:

Om det är gratis? Prova!

Det har du ju rätt i. Ibland tänker man inte längre än näsan räcker!

Är eBuddy värt 0 kronor eller ska man slå till på Beejive som verkar lite bättre men kostar pengar?

Ursprungligen av markus:

Tack för den apple. Vi med 10.4 är körda om vi vill köra tethering......

NOTE: To use iPhone as a modem with a Mac computer, it must be running Mac OS X version 10.5.7 or later

Inte helt och hållet! Internetdelning över bluetooth fungerar för mig på min gamla powerbook med 10.4.11. Det ska till och med fungera står det på apples supportsidor.

Lite missnöjd - hade sett fram mot internetdelning och synkning av anteckningar! Och vad möts man av, jo att detta stöds bara med OSX 10.5.7 och högre! Tänk på oss Tiger-användare... snyft. Kanske blir en MBP 13" innan sommaren ändå.

Har lyckats aktivera men i steget efter händer ingenting. "Kontrollera att du är ansluten till nätverket och försök igen" säger itunes. I övrigt fungerar allt som det ska - har inte testat tethering dock, eftersom jag inte får upp något i itunes. MMS funkar super!

Nästan rätt! Gizmodo rapporterade om detta imorse men tog bort inlägget när det kom fram att denna fw är för 3GS. Filen som det länkas till heter ju t om Iphone2,1... osv i början vilket pekar på just 3GS. "Gamla" 3G heter ju "internt" Iphone1,2 om jag inte minns helt fel. Så prova alltså inte att lägga in denna fw på telefonen om ni inte har just en 3GS!

Det här beror på hur man tar ut bilderna från telefonen. Mailar man dom direkt från luren så förminskas storleken. Kolla upplösningen på bilderna om du plockar ut dom direkt till datorn med något bildinsamlingsprogram eller liknande. Det är en dålig feature att bildernas storlek ändras utan att man kan påverka själv anser jag.

Tycker det var en rätt väntad uppdatering. Nu ligger minin prestandamässigt ungefär som de billigaste macbookarna, och det känns ju rimligt att minin är som en macbook utan skärm och tangetbord. Och självklart justeras priset efter dollarkursen. Hade ni verkligen väntat er att priset skulle ligga kvar bara för att Apple skulle vara "snälla" eller ngt? Dom har ju självklart sina marginaler att tänka på.

Förövrigt är jag positivt överraskad att den numera har två skärmutgångar och således stöder utökat skrivbord.

Det går bra. Jag fick mitt sim och abbonemang innan jag fick telefonen när jag beställde på nätet. Körde någon vecka med nya simkortet i en gammal SE och det fungerade utan problem.

Ursprungligen av bazzie:

Desamma, sa tidigare att en vän med telia ska köpa ut en iPhone till mig!
Sen går jag och tecknar ett Max 25 + fri data utan bindningstid.

OK sry. Schysst kompis!

Ursprungligen av bazzie:

Haha varför ska jag ha bindningstid? Ser det som väldigt onödigt då det säkert går att låsa upp om en snarframtid, då säger man bara upp abbet och går över till 3 igen.
Dvs om man inte fastnat i Telia träsket!

Ska du köpa en iPhone av telia får du nog läsa på lite bättre. Har du ingen bindningstid får du inte köpa en om du inte binder upp dig.

Ursprungligen av telia.se:

Har du redan ett mobilabonnemang hos Telia?

* Om du har ett obundet mobilabonnemang eller upp till 3 månaders bindningstid kvar kan du byta till valfritt abonnemang, alternativt förlänga ditt befintliga abonnemang med 18 eller 24 månader. Pris med iPhone 3G hittar du i respektive tabell.

* Om du har mer än 3 månaders bindningstid kan du köpa en iPhone 3G till följande pris (med bibehållen bindningstid):
iPhone 3G 8 GB: 4695 kr
iPhone 3G 16 GB: 5495 kr

Bumpar den här frågan då jag kommer få hem min iPhone 3G nu i veckan och känner att alla poletter inte riktigt har trillat ner än när det gäller synkronisering. Har just nu en gammal PB men kommer sannolikt byta ut den mot en mycket nyare dator inom kort.