Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Shamrock

Shamrock

Medlem
  • Plats Göteborg
  • Sysselsättning Jobbar med reklam. Mac love, not war!
  • Registrerad 2004-12-28
  • Senast aktiv 2020-02-05
  • Antal inlägg 92

Foruminlägg

De senaste inläggen Shamrock har skrivit i forumet.

Ursprungligen av DrDip:

Tack! Där fanns svaret jag inte hittat tidigare: "...Jag fick bara upp min huvudkalender först och innan jag listade ut att jag var tvungen att besöka m.google.com/sync för att ställa in vilka kalendrar som skulle synas..."

TIPS! Man måste dessutom ställa om språket på Google Mobile till engelska för att det ska fungera. Annars får man upp texten "Enheten stöds inte"!

Jag skrev upp mig på kö i Teliabutiken förra veckan. Är det smartare att beställa via nätet kanske?

Tror att jag hittade svaret på annat håll. Ska testa...

% sudo chown -R <username>:staff ~ # change owner:group of all files

% chmod -R u+r ~ # add read access for all files

Jag har precis gjort en "Arkivera och Installera" av Leopard 10.5.5 och nu har jag börjat flytta tillbaka dom saker jag vill behålla från förra installationen.

Nu ser rättigheterna på filerna ut såhär, det kanske är rent kosmetiskt men jag skulle gärna återställa så jag bara har "User", "staff" och "everyone".

Finns det något sätt jag kan göra det med chown och chmod i Terminalen kanske?

Det verkar fungera precis som det ska än så länge!

Har en iPhone 2G som var 1.1.2 OTB. Gjorde en restore i iTunes från 2.1 till 2.2 för att bli av med allt gammalt skräp och sen körde jag igenom QuickPwn.

Steget från att efterfråga lite fler features på ett program som nyss kommit ut till att döma ut det som uselt är väl ändå rätt långt? Dessutom håller jag inte med, jag vill ha ett snabbt program för att söka efter allt, inte bara Google och det är precis vad den här gör. Lite som spotlight för iPhone. Hoppas att de bygger ut så man kan söka även i kalendern också. Men vi kanske tycker olika där.

Sen hoppas jag det kommer ett bra IM-program som har stöd för GoogleTalk. gMailen läser jag via IMAP i mailprogrammet eller den eminenta mobilversionen av gMail i Safari.

f-our1: Jag antar att det inte bryter mot några regler på forumet så här är en liten guide till hur man går till väga för att skaffa det.

How to get a US iTunes account

Robo-X: What? Den är snabbare än mobilesafari, den har auto-complete, du kan söka kontakter i din adressbok supersnabbt och förutom Google kan du söka på Wikipedia och andra ställen också. Vad är "uselt" med det?

@BlackSmp: Skaffade också ett US konto nu, hur funkar det med att hyra film och tv-serier, kan man registrera med ett PayPal eller? Just nu valde jag bara "None" på payment. Eller måste man handla presentkort på eBay?

Läser om att det ska finnas ett Google-program för iPhone men kan inte hitta det, endast US eller?

Ursprungligen av kia2:

Har du iPhone 3G: svaret är ja - ladda hem
Har du gammal iPhone så kommer du (även om du försöker) inte att kunna ladda hem. du kommer att få felmeddelande

Jag fick felmeddelande första gången jag vill köra in uppdateringen på min 2G, men andra gången så stod det något i stil med "Installationen lyckades" så det går installera även på äldre, men vad den gör jag har ingen aning om.

Ursprungligen av draags:

Kanske är en korkad fråga men kastar ut den ändå.

Kan man köra Appstore genom denna eller funkar inte det?

Japp, det går utmärkt.

Ursprungligen av Robo-X:

Steg 3 är inte riktigt. Byt ägare från root:mobile till mobile:mobile på alla mail inställningar så fungerar emailet igen.

chown -R mobile:mobile /var/mobile/Library/Mail/

Det gäller förresten för alla inställningar eftersom apple har ändrat användaren och gruppen till mobile i firmware 2.0.

//Rob

Helt riktigt, jag uppdaterade mitt första inlägg så det inte blir några missförstånd. Det funkade ju så som jag skrev först också men det kanske är onödigt/fel att sätta så lösa rättigheter! Tack!

wofflan: Ring Telia på 90200 och fråga!
Allvarligt, läs tråden innan du skickar ditt första inlägg!

Jag följde BigBoss guide för att uppdatera min telefon och det funkade strålande!

Pwnage 2.0 Guide - iPhone News & Review